K1 fighting in Arena

arena-2059

Het grote vechtgala in de Arena was vanavond en ik mocht erbij zijn. Spannend allemaal want ik was nog nooit in een stadion geweest. De opdracht voor vandaag was om het personeel van de catering in beeld te brengen.Toen ik binnen kwam dacht ik dat ik de eerste was, maar ik kwam in de zaal en toen zat er al 20.000 man!!! Waanzinnig wat een menigte. Ik stond in de VIP area en mocht geen gasten op de foto zetten met gezichten dus dat was een extra moeilijkheidsgraad. Daarbij was het ook erg donker in de hal en moest ik op minimaal 1600 ISO fotograferen met een lange sluitertijd om nog wat sfeer op te vangen.

Het personeel werkte alleen tussen de pauzes door dus dit was goed timen van de acties. Daarbij liepen ze erg snel dus moest ik snel handelen om ze goed in beeld te krijgen.

arena-2143
arena-2189

Naast beelden in de zaal had ik ook de gelegenheid om wat achter de schermen te fotograferen. Ik kwam achter de schermen bijvoorbeeld Najib Amhali tegen

arena-2153
arena-2176

Met dank aan Karel van party-manager.nl