Socials media profiel fotograaf

Een goede foto op je profiel van Social Media is heel belangrijk. Wanneer je in een lijst terecht komt waaruit men kan kiezen zal men over het algemeen op de foto afgaan. Een selfie of vakantiefoto valt meteen op tussen de professionele foto's. Ik zorg er voor dat je duidelijk, vriendelijk en uitnodigend over komt met je foto op je profiel.

Kom goed over op social media met een professionele profielfoto. Ik heb voldoende ervaring in het maken van zakelijke profielfoto's. Dit doe ik in de studio of op locatie. Dit kan zelfs tijdens een event gecombineerd worden.

 
 

Verschillende achtergrond mogelijkheden

Om een mooie te maken kun je kiezen voor een bepaalde stijl. Je kan verschillende achtergronden kiezen om een soort sfeer weer te geven. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

 

Witte achtergrond

Foto's met een witte achtergrond komen fris over. Ook handig is dat je naast de foto op de social media deze foto ook kan gebruiken in bijvoorbeeld een email als handtekening. Met mijn mobile fotostudio kan ik overal deze foto's maken, zowel in de studio als bij iemand op kantoor of thuis. Je bent ook niet weer afhankelijk waardoor je heel het jaar deze fotoshoot kan doen.


Omgeving als achtergrond

Bij deze foto kun je een stuk van je omgeving in de foto verwerken. Doordat ik de achtergrond vaag maak blijft de foto rustig maar heb je wel een unieke foto. Niet alle achtergronden zijn geschikt en ik heb over het algemeen redelijk wat ruimte/diepte nodig om deze foto te kunnen maken.


Chique zwarte achtergrond

Een zwarte achtergrond kan heel stijlvol zijn en kan ook in zwart-wit een heel gaaf beeld geven.