Social media
profiel fotograaf

Kom goed over op social media met een professionele profielfoto. Ik heb voldoende ervaring in het maken van zakelijke profielfoto's. Dit doe ik in de studio of op locatie. Dit kan zelfs tijdens een event gecombineerd worden.

 
 

Verschillende achtergrond mogelijkheden

Om een mooie te maken kun je kiezen voor een bepaalde stijl. Je kan verschillende achtergronden kiezen om een soort sfeer weer te geven. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

 

Witte achtergrond

Foto's met een witte achtergrond komen fris over. Ook handig is dat je naast de foto op de social media deze foto ook kan gebruiken in bijvoorbeeld een email als handtekening. Met mijn mobile fotostudio kan ik overal deze foto's maken, zowel in de studio als bij iemand op kantoor of thuis. Je bent ook niet weer afhankelijk waardoor je heel het jaar deze fotoshoot kan doen. Een foto met witte achtergrond komt het beste over op LinkedIn.


Omgeving als achtergrond

Bij deze foto kun je een stuk van je omgeving in de foto verwerken. Doordat ik de achtergrond vaag maak blijft de foto rustig maar heb je wel een unieke foto. Niet alle achtergronden zijn geschikt en ik heb over het algemeen redelijk wat ruimte/diepte nodig om deze foto te kunnen maken.


Chique zwarte achtergrond

Een zwarte achtergrond kan heel stijlvol zijn en kan ook in zwart-wit een heel gaaf beeld geven. 

Actuele profielfoto

Op social media is het belangrijk dat je profiel foto actueel is. Bij sollicitaties kijkt men al snel op LinkedIn of Facebook. Wanneer er een vakantie foto op staat komt dat niet heel professioneel over. En een professionele profielfoto bepaald voor een heel groot gedeelte de eerste indruk, wat er voor kan zorgen dat iemand op de pagina blijft of de pagina verlaat. Het is belangrijk dat u goed op de foto staat, dat wil zeggen met een open en vriendelijk blik, maar ook met een goed verzorgd uiterlijk.

Men onderschat de waarde van een profielfoto vaak maar per slot van rekening is deze foto dat iets over je persoonlijkheid zegt, je professionaliteit en ook dat van je bedrijf.

Geschikt voor elk type bedrijf

Wanneer je werkt op een bedrijf met veel collega's waar niet iedereen elkaar kent is het zeker handig om profielfoto's te hebben van alle medewerkers. Er zijn vaak intranet websites binnen deze bedrijven waarop de portretten staan van de medewerkers. Een goede foto laat meteen veel over de collega zien.  Ook kleinere bedrijven kunnen goede portretfoto's gebruiken voor bijvoorbeeld de website. Op de "over ons" pagina kun je een persoonlijk stuk kwijt met foto of bijvoorbeeld de "ons team" pagina is daar ook geschikt voor. Wanneer de foto's op elkaar lijken omdat ze door een professionele fotograaf gemaakt zijn komt die net even wat beter over.


SOCIAL MEDIA fotoshoot BASIC

249,- euro

Inclusief

 • 1 type achtergrond

 • 1 uur fotoshoot

 • geen maximum aantal personen

 • inclusief alle bewerkte beelden

 • coaching tijdens de fotoshoot

Optioneel

 • huur fotostudio: 30,-

 • extra uur: 150,-

 • reiskosten: 0,50 p/km (buiten Zoetermeer)

 

SOCIAL MEDIA FOTOSHOOT EXTRA

349,- euro

Inclusief

 • 2 type achtergronden

 • 1 uur fotoshoot

 • geen maximum aantal personen

 • inclusief alle bewerkte beelden

 • coaching tijdens de fotoshoot

Optioneel

 • huur fotostudio: 30,-

 • extra uur: 150,-

 • reiskosten: 0,50 p/km (buiten Zoetermeer)


 

Coaching tijdens de fotoshoot

Fotograaf Stefan Segers

Wanneer je voor de camera staat kan dit spannend zijn en heb je vaak geen idee hoe je moest staan of kijken. Als fotograaf zorg ik ervoor dat het licht en compositie in orde is dus daar hoef je niet over na te denken, maar hoe je in de camera kijkt en hoe je staat is iets waarin ik je begeleid.

Voor de shoot bespreken we waar de foto’s voor gebruikt worden en welke uitstraling we willen vastleggen. Op basis van deze informatie gaan we aan de slag.

Wanneer je voor de camera staat geef ik duidelijke aanwijzingen en maken we verschillende foto’s met diverse poses waardoor je genoeg keuze hebt om de beste foto eruit te kiezen.

Wil je meer weten over portretfotografie neem dan gerust contact met me op, dan kijken we samen wat we kunnen maken. 

stefan gaf hele goede, duidelijke aanwijzingen en is een kei in je op je gemak stellen
— Wendy
portretfotografie Stefan Segers op locatie
portretfotografie Stefan Segers op locatie Linkedin

PORTRET Fotoshoot op locatie

Een zakelijke profiel foto op kantoor of een andere locatie te laten maken scheelt tijd. Collega’s en directie hoeven niet de deur uit en zijn zo niet al te veel kostbare tijd kwijt.

Ik heb een mobiele fotostudio die ik mee kan nemen en overal kan opzetten. Nadat we hebben doorgenomen wat de uitstraling moet worden gaan we op zoek naar de beste locatie voor de fotoshoot. Daar zet ik de mobiele studio op en zet alles klaar zodat iedereen meteen op de foto kan.

Tijdens de fotoshoot wordt uitgebreid de tijd genomen om de resultaten te bekijken en de beste foto’s te selecteren. De gekozen foto's worden professioneel bewerkt en aangeleverd in het juiste formaat, geschikt voor LinkedIn of website.

portretfotografie Stefan Segers fotostudio Linkedin.jpg

zakelijke fotoshoot in de fotostudio

De fotoshoot kan zowel in de fotostudio als op locatie plaatsvinden. De fotostudio is mooi helder wit uitgelicht en daar kan je direct aan de slag. De fotoshoot is in Zoetermeer en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.

Wanneer iedereen binnen is bespreken we hoe we de foto gaan maken en welke uitstraling de foto krijgt. Daarna gaan we achter elkaar door en maken we meerdere portretten in verschillende poses zodat er voldoende keuze is.

 

Bewerken portretfoto’s

Na de fotoshoot worden alle foto’s zorgvuldig uitgezocht. Alle bruikbare foto’s worden daarna professioneel bewerkt. De bewerkingen bestaan uit het aanpassen van de belichting, contrasten, kleur en compositie. Het kan zijn dat je op de dag van de fotoshoot niet helemaal bent uitgeslapen waardoor je een pukkeltje op je neus hebt. Maar denk ook aan kraaienpootjes. Deze worden allemaal professioneel bewerkt waardoor je er representatief uitziet.

Op deze foto zien je bij de linker foto zoals hij uit de camera is gekomen. Daarna is deze in belichting aangepast, de kleurbalans is wat neutraler gemaakt. De huid is wat zachter gemaakt en de achtergrond is compleet vervangen door een nieuwe. Rechts is het eindresultaat zoals hij aan de klant is geleverd.

portretfotografie-bewerkingen-Stefan-Segers
Een prettige, productieve samenwerking en een klasse apart! Zeer goede kwaliteit fotografie en een grote mate van originaliteit en creatief meedenken.
— Willem