Trouwshoot wint 2 awards

Nadat ik heel trots was op mijn toelating tot de WPJA is vandaag boven verwachting goed nieuws binnen gekomen. We zijn vandaag in de prijzen gevallen en hebben 2 awards binnen gesleept! Nog even voor de mensen die niet weten wat de WPJA is:

The Wedding Photojournalist Association (WPJA) is a professional organization composed of photojournalists and wedding photographers from around the world. What sets our members apart in the industry is their candid, documentary approach – a distinctly artistic vision toward wedding photography.

The Wedding Photojournalist Association puts the world’s best wedding photography at your fingertips. We offer a new perspective on wedding photography - quietly capturing the real moments as they happen for the bride and groom. It is our goal to use photography to tell the story of your wedding day, not dictate it for you.

Kort samengevat zijn de leden van de WPJA uniek in hun werk. Vooral emotionele, spontane momenten en toevalligheden zijn van die unieke beelden waar een WPJA fotograaf om bekend staat. Wanneer je voor een  WPJA fotograaf hebt gekozen voor je bruiloft kan je er wel vanuit gaan dat deze zijn werk goed doet. De standaard van een WPJA fotograaf is hoog.

Er zijn inmiddels zo'n 300 fotografen die zich aangemeld hebben bij de WPJA, echter zijn er maar 14 toegelaten! Op deze pagina vind je een lijst met fotografen die zijn toegelaten in Nederland

Als lid van de WPJA kan je elke kwartaal mee doen aan de internationale fotowedstrijd welke verdeelt is in verschillende categorieën. De volgende categorieën zijn mogelijk: Getting Ready, Ceremony, Reception, Details (found), Kids (being kids), Emotion en Lit Portrait.

Alle fotografen die zijn toegelaten tot deze club behoren tot de beste ter wereld en daarom is dit echt een hele moeilijke klus om iets unieks te brengen. Van de ingezonden foto's voor het eerste kwartaal 2012 zijn er 2 met een award bekroond dus. Ik ben dus heel trots op deze mijlpaal!

WPJA-10e-plaats-Kids-being-kids

WPJA-10e-plaats-Kids-being-kids

WPJA Award 2012 Q1 - 10e plaats - Kids (being kids)

WPJA-14e-plaats-Ceremony

WPJA-14e-plaats-Ceremony

WPJA Award 2012 Q1 - 14e plaats - Ceremony