60’s theme - Presskit Artist fotoshoot in de studio

In de recente fotoshoot met de getalenteerde artiest Ilse Smits hebben we een betoverende reis terug in de tijd gemaakt, met de swingende en kleurrijke flair van de jaren 60 als ons inspiratiepunt. Haar muziekstijl is ook uit de jaren 60 dus dat sloot mooi op elkaar aan. Samen met de getalenteerde stylist en visagist hebben we een beeld gecreëerd dat niet alleen een eerbetoon is aan het verleden, maar ook de moderne artistieke expressie van Ilse weerspiegelt. Ilse was geen ervaren model dus door hier en daar aanwijzingen te geven zijn we tot een leuk resultaat gekomen.

De jaren 60, bekend om hun levendige en eigenzinnige mode, brachten een golf van opvallende kleuren en gedurfde patronen met zich mee. Typische kledingstukken uit deze periode omvatten A-lijn jurken, opvallende prints, hoge laarzen en bontjassen. Kleuren zoals oranje, geel, rood en psychedelisch groen domineerden de modewereld, en we hebben deze kenmerkende elementen geïntegreerd in Ilse's outfit, waardoor ze de tijdloze elegantie van de jaren 60 belichaamde.

De keuze voor de fotostudio bood een veelzijdige achtergrond voor onze tijdreis. Zwarte vlakken op de muur, ontworpen als vensters, voegden een vleugje stadse chic toe aan de fotoshoot. Dit creëerde een fascinerend contrast met de kleurrijke kleding van Ilse en benadrukte de dynamiek van het tijdperk. Het gebruik van deze eenvoudige maar doeltreffende decoratie gaf een knipoog naar de karakteristieke architectuur uit die tijd.

Als fotograaf heb ik me gericht op het vastleggen van diverse momenten en poses om een volledig beeld te geven van Ilse's artistieke expressie. Van close-up shots die de emotie in haar gezicht vastlegden tot full body foto's die haar kenmerkende stijl en houding toonden, elk beeld vertelde een uniek verhaal. Deze diverse set foto's kan Ilse nu gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals het bijwerken van haar portfolio, het promoten van haar muzikale werk op sociale media, of zelfs het creëren van visueel aantrekkelijk promotiemateriaal voor aankomende optredens. In dit geval had Ilse de foto’s ook nodig voor haar platenmaatschappij.

Deze fotoshoot ging verder dan het vastleggen van beelden; het was een samenwerking die het beste uit de artistieke visie van Ilse en de creatieve uitvoering van het team naar voren bracht. Het resultaat is een tijdloze serie foto's die niet alleen de jaren 60 omarmen, maar ook de moderne flair van Ilse Smits als een veelzijdige artiest vieren.

Wil je ook gave persfoto’s voor de platenmaatschappij of streaming platformen? Boek dan een presskit fotoshoot hier 👉🏼

presskit Artiesten fotoshoot Ilse Smits
Stefan Segers
Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.
https://www.stefansegers.nl
Vorige
Vorige

Feestfotografie ASTA Den Haag - Asian madhouse

Volgende
Volgende

model voor 1 dag: Fotoshoot Dominique