Fotoshoot Dominique

Naast Anne-Marije was vandaag ook Dominique op bezoek. Ze had weinig geslapen en was zenuwachtig voor de shoot. Do had veel kleding mee genomen zodat we uit veel kleding konden kiezen. Omdat dit de eerste shoot voor Do was hebben we alles rustig opgebouwd. Door eerst rustig aan te doen konden Do acclimatiseren en dat gaf steeds betere foto's. Hier hebben na een aantal testshot gebruik gemaakt van een hoed. Met 1 hoofdlicht en een extra softbox op 90 graden links van Do krijg je een mooi uitgelichte foto. De achtergrond word mooi grijs.

_g1h1740

Hier een foto in cross-process. Dat geeft een extra edge aan haar ogen.

_g1h1816

Hier ben ik een stap verder gegaan. Ik heb een Edgy Surreal Effect toegepast. Hier maak ik gebruik van extreme Fill Light, Exposure, Fill Light, Blacks, contrast en brightness. Daarnaast heb ik de Clarity en Vibrance extreem hoog gemaakt maar de saturation juist laag.

_g1h1851

De ogen en lippen zijn hier wat bij gewerkt naast de zelfde verwerking als de vorige foto.

_g1h1866

Hier heb ik een beeld omgezet naar zwart-wit. Door het licht dat via de muur wordt gereflecteerd wordt het gezicht toch nog mooi uitgelicht.

_g1h1899

Hier weer een cross-process beeld.

_g1h1920

Als laatste hebben we een set gemaakt met zwarte achtergrond. Door zacht uit te lichten en geen haarlicht te gebruiken krijg je alleen de highlights, dit geeft extra spanning in deze foto.

_g1h2392

Make-Up: Margharitha van den Berg

Model: Dominique