reportage adviesbureau Dijksman

Vandaag bracht ik een bezoek aan Dijksman.com, een onafhankelijk adviesbureau dat zich inzet voor het verbeteren van de burger­vriendelijkheid binnen gemeenten en overheden. De missie was duidelijk: foto's maken voor gebruik op de website en in foldermateriaal. De focus lag op werkende mensen, portretten en het vastleggen van de werkomgeving. Met mijn Canon 1D Mark III ging ik aan de slag om deze bedrijfsreportage en fotoshoot tot een succes te maken.

Gewapend met mijn vertrouwde camera en het veelzijdige vermogen van de Canon 1D Mark III, begon ik met het vastleggen van de werkende mensen bij Dijksman.com. De bedrijfscultuur en de toewijding van het team werden zorgvuldig gevangen in de portretten, terwijl ik ook de dynamische sfeer van de werkomgeving vastlegde.

De bedrijfsreportage was meer dan alleen het vastleggen van momenten; het was een kans om het verhaal van Dijksman.com te vertellen door middel van beelden. De foto's zullen niet alleen de website en folders verrijken, maar ook een authentiek inzicht geven in de professionaliteit en toegewijde aanpak van het adviesbureau.

De keuze voor de Canon 1D Mark III zorgde ervoor dat ik kon vertrouwen op de precisie en veelzijdigheid van mijn uitrusting. Het resultaat is een verzameling beelden die niet alleen dienen als visueel materiaal, maar ook als een representatie van het engagement en de kwaliteit van Dijksman.com.

Lijkt een bedrijfs reportage ook iets voor jou bedrijf? Boek dan een portret fotoshoot hier 👉🏼

dijksman1.jpg
dijksman2.jpg
Stefan Segers
Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.
https://www.stefansegers.nl
Vorige
Vorige

Vakantie fotografie Ardennen

Volgende
Volgende

Portret shoot