Portret shoot

Vandaag had ik het genoegen om Vanessa te verwelkomen voor een bijzondere portretfotoshoot. Deze sessie was niet zomaar een fotoshoot; uit de vele foto's zal er eentje worden gekozen om aan de muur te pronken. Vanessa, die in juni 2008 ging trouwen, heeft besloten deze foto als cadeau te geven aan haar aanstaande.

Voor deze portretfotoshoot maakte ik gebruik van mijn vertrouwde Canon 1D Mark III, uitgerust met een 24-70mm lens. De setting was eenvoudig maar doeltreffend: een witte achtergrond, verlicht door twee krachtige 500W lampen om een mooi egaal wit decor te creëren. Voor sommige foto's besloten we de achterste lampen uit te schakelen voor een andere sfeer.

Om Vanessa's gezicht op een zachte en natuurlijke manier te belichten, gebruikten we een grote Softbox van 500W. Deze stond schuin voor haar en zorgde voor een aangenaam diffuus licht. Tijdens de fotoshoot experimenteerden we met verschillende kledingstukken en accessoires om tot het perfecte resultaat te komen.

Deze bijzondere portretfotoshoot vond plaats in mijn fotostudio, waar ik zorgde voor een ontspannen sfeer zodat Vanessa op haar gemak kon poseren. Haar keuze om een speciale foto als cadeau te geven aan haar aanstaande voor hun aanstaande huwelijk maakte deze fotoshoot extra speciaal. Ik kijk er naar uit om samen de perfecte foto te kiezen die straks een ereplekje krijgt aan de muur.

Lijkt een portret fotoshoot ook iets voor jouw? Boek dan een portret fotoshoot hier 👉🏼

vanessa1.jpg
vanessa2.jpg
Stefan Segers
Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.
https://www.stefansegers.nl
Vorige
Vorige

reportage adviesbureau Dijksman

Volgende
Volgende

Bedrijfsreportage Glas en schilderbedrijf Michiels