Sensation 2010 White Edition - Arena Amsterdam

Door Dance 4 Life ben ik gevraagd een reportage te maken van het drum intro op Sensation White Amsterdam. 160 leerlingen hebben allemaal instructies gehad hoe ze op de muziek moeten mee drummen. De bedoeling was dat de leerlingen vanuit het podium midden in de zaal naar buiten zouden komen met hun trommels en dan de opening ceremonie van Sensation mee te drummen. Dit deden ze op een van mijn favoriete platen "Capricorn - 20Hz". Rond de klok van 22.30 uur was het zo ver. Gespannen lopen we met de grote groep naar de piramide midden in de zaal en iedereen doet daar zijn trommel om. Toen was het afwachten en stil zijn, want dit was een suprise act. De spanning steeg en was af te lezen op alle gezichten van de leerlingen. Toen de stem van Sensation begon konden we naar buiten rennen en begon de muziek te spelen. Het publiek ging compleet uit zijn dak! De ceremonie eindigde met een geweldig vuurwerk en een luid geschreeuw van het publiek.

_MG_2317

De leerlingen rende nu van de grote zaal naar achter waar ze hun energie even kwijt moesten en spontaan allemaal begonnen te trommelen. Wat een ontlading!

Uiteindelijk ben ik er na nog even de zaal in gegaan om wat foto's van het publiek te maken. Dit laat ik in een andere bericht even zien. Hier een impressie van de Dance 4 Life ceremonie op Sensation.

n navolging van mijn artikel over Dance 4 Life hier een aantal foto's die gemaakt zijn op Sensation White.