leraren en leerlingen fotograferen

leraar voor het bord en leerling in de klas

In opdracht van KEPCOM Creatieve Communicatie heb ik een shoot gedaan voor een opdrachtgever in de onderwijsbranche. Er wordt een nieuw magazine gemaakt. Voor de omslag hadden we foto's nodig en een paar beelden voor het binnenwerk. We hebben in de school de Paradijsvogel in Ypenburg (Den Haag) een lokaal tot onze beschikking gekregen waar we na schooltijd onze gang konden gaan. Voor de shoot heb ik mijn 580EX II gebruikt met een grote 60" Westcott paraplu (reflectie). Nadat ik een foto zonder flitser gemaakt heb en heb gemeten hoe het bestaande licht was heb ik de flitser erbij geplaatst om het beeld een extra punch te geven. De lokalen hebben grote ramen en gaven redelijk wat licht wat met de flitser met even werd aangedikt. Hier een aantal beelden die we gemaakt hebben.

leerling aan tafel en leerlingen rennend in de gang
leraar en leerling
leraar

Jordie heeft nog een Behind the Scenes (BTS) film liggen welke later op mijn weblog komt, maar hier alvast wat beelden uit de video.

Behind the Scenes Paradijsvogel