Portret foto's dokter de Valk

dokter-de-valk-5119

De bekende dokter de Valk uit Den Haag gaat binnenkort een boek uitbrengen dat over vitaliteit een leefstijl gaat. Deze foto's moeten gezondheid vitaliteit en dynamiek uitstralen. We zijn daarom naar Scheveningen gegaan om daar te hardlopen en dit vast te leggen. Henk had zijn hond mee genomen wat goed uitkwam. Samen met de hond hardlopen straalt gezondheid uit. Het was geen stralende dag maar wel perfect weer voor mooie foto's.

dokter-de-valk-5200

Op de foto boven is een ND-Grad software matig toegepast met Lightroom. Op die manier krijg je nog wat kleur en contrast in de lucht. Omdat het weer niet zo stralend was, was het ook niet zo druk op het strand en konden we rustig onze gang gaan. Hier een foto van Henk die langs het strand van Scheveningen rent. Op de achtergrond de vuurtoren als herkenningspunt.

dokter-de-valk-5215

Natuurlijk ook een foto van de arts zelf. Deze foto is bewerkt met Lightroom. Er is Dodge en Burn toegepast in de wolken om deze wat sterker naar voren te halen. Ook een vignet is hier toegepast om de aandacht naar het portret te trekken.

Het eindresultaat wordt binnenkort naar me toe gestuurd en dat laat ik uiteraard nog even op de weblog zien.