Fashionshoot met Claudia en Jelke

Jelke

Naast de Lancome wedstrijd hadden we tijd voor een fotoshoot. Weer wat nieuwe visagie technieken en lichttechnieken getest. Jelke had ik al meerdere malen in de studio op de foto gehad en heb voor vandaag 2 ideeën in gedachte. Een beauty shoot met een witte achtergrond. Bij deze foto heb ik wat kleur eruit gehaald met Lightroom en wat vibrance terug gebracht.

_G1H9001
_G1H9030
_G1H9049-Edit

Bij de volgende shoot heb ik gebruik gemaakt van een Beautydish met een grid erop. Hierdoor krijg je een soort spotlight effect. De combinatie met deze kleding en strakke haar en make-up geeft een leuke fashion look.

_G1H8880-Edit

Ook in de studio was Claudia. We hebben van haar een foto gemaakt voor de Lancome wedstrijd en daarnaast ook nog wat andere foto's. Hier hebben we eerst met de grijze achtergrond zitten spelen en uiteindelijk heb ik deze eruit gehaald en vervangen door een eigen gemaakte achtergrond. Door de houding kreeg ik het gevoel alsof ze gevangen zit. Daarom heb ik van die lichtgevende lijnen erom getekend.

Claudia

Daarna hebben we ook wat headshots gemaakt en de make-up iets zwaarder aangezet.