Familie portret in de fotostudio

debloois1.jpg

Voor Karins 25-jarig huwelijksjubileum wilden zij, haar zus, broer en hun partners een groot familieportret maken. Het plan was om dit portret flink uit te vergroten (75x50 cm) en in te lijsten voor hun huis. Omdat het portret in een strakke omgeving zou hangen, kozen we voor een lichte, hi-key stijl.

Iedereen kwam in spijkerbroeken en witte kleding, perfect passend bij de lichte sfeer. We begonnen met foto's maken, en zelfs de kleine Amber vond het helemaal geweldig. Haar blije gezichtje is goed te zien op de foto's.

Na een heleboel leuke poses en de hi-key foto's, maakten we nog wat extra kiekjes in verschillende outfits. Zo kregen we een gevarieerde verzameling waarin de persoonlijkheden van alle familieleden goed naar voren kwamen.

De fotoshoot vond plaats in mijn fotostudio, waar we een gezellige en relaxte sfeer creëerden. De foto's vangen niet alleen mooie momenten, maar laten ook zien hoe hecht de familie is.

Of het nu voor een jubileum is of gewoon voor mooie herinneringen, een familiefotoshoot in de fotostudio geeft een intieme sfeer. Het resultaat, zoals het grote familieportret voor Karin, is niet alleen een mooie foto, maar ook een tastbare herinnering aan een bijzondere dag.

Wil je ook foto’s maken met de familie? Ga dan naar Familieshoot 👉🏼

debloois2.jpg
Stefan Segers
Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.
https://www.stefansegers.nl
Vorige
Vorige

lifestyle fotoshoot martine

Volgende
Volgende

bedrijffotografie Dokter de Valk