Glamourshoot Sandra

Sandra

Met een hoop ideeën zijn we vandaag samen met Sandra en Marina leuke foto's gaan maken in de studio. Marina heeft een niet al te zware make-up opgezet waarna Sandra een keer model ging staan. In de studio model staan is anders als een shoot buiten en daarom hebben we van te voren één en ander besproken wat ik graag wilde bereiken. Omdat Sandra mooi stijl blond haar heeft met veel contrastkleuren wilde ik daar veel gebruik van maken. Als eerste hebben we zo veel mogelijk daglicht gebruikt en daarna zijn we over gegaan op de beauty-dish en de softbox. Ik wilde een mooi portret van haar gezicht hebben en een aantal foto's van hoe Sandra echt is. Sandra is echt iemand die lekker op de bank hangt, maar waar mogelijk ook stoer eruit wilt zien. Om dit te combineren hebben we een zonnebril gebruikt en een bank.

Hier een foto gemaakt met een Beauty Dish op een lage stand en de camera op ISO100 met F2.8 en 70mm. Op deze manier krijg je haar ogen mooi scherp en de rest onscherp. De flitser moest ik erg laag zetten omdat de F2.8 veel licht binnen haalt en daarbij er nog wat strooilicht van buiten op de muur achter Sandra terecht kwam.

Er is in Lightroom kleur weg gehaald waardoor en een zachte foto over blijft welke tegen zwart-wit aan loopt.

Zonnebril

Hier een foto met zonnebril. Deze was in kleur al erg mooi maar door hier en daar wat te tweaken kwam ik tot een gaaf zwart-wit resultaat. Sandra zit in een vensterbank met witte gordijnen links. Deze kun je ook in de bril terug zien. Van voren een beauty-dish en dat geeft deze gave opname.

Sandra 2

Hier een jaren 70 look. Door de kleuren weg te trekken krijg je dit gave effect. Er is gebruik gemaakt van 1 softbox aan de rechterzijde. Lens op F8 en 70mm ISO100.

op de bank

Hier een foto op de bank. Hier is gebruik gemaakt van 2 flitsers. De softbox op de muur en een beauty dish op Sandra. ISO100, F8 en 70mm.

Make-Up: Marina Walther

Model: Sandra