Fotoshoot Omar Munie

Wat begon met een vaag idee is uiteindelijk uit gekomen. Het idee was om een fashionshoot te doen met een modemerk. Nadat ik dit besproken had met mijn visagist bleek dat we samen dezelfde persoon kende Omar Munie de tassenontwerper. Nadat we samen het idee uitgewerkt hadden hadden we dit samen met Ashley de stylist en Omar zelf besproken. Het concept voor de shoot is stijlvol en volwassen. Voor de locatie hebben we Hotel Des Indes gekozen in Den Haag. Dit is een mooi 5 sterren hotel met veel mooie hoeken die gebruikt kunnen worden voor de shoot. Naast de locatie hebben we ook modellen gezocht. We hebben 4 modellen uitgekozen, Jelena, Daphne, Dave en Nouelle. Alle modellen hebben al enige ervaring waardoor ik me meer bezig kon houden met licht en compositie. Ook mijn nieuwe 5d MKII wilde ik graag aan de tand voelen tijdens deze shoot en dat hebben we gedaan ook.

Hier een selectie beelden van de shoot.

Dave op de trap

Dave op de trap

Dave in de sigarenkamer

Dave in de sigarenkamer

Dit is Dave. Er is gebruik gemaakt van 1 beauty dish als main licht en een reflectiescherm om wat schaduwen op te lichte. Om de omgeving wat op te lichten heb ik een 580EX II op de muur geschoten.

Jelena op de bank

Jelena op de bank

Jelena op de grond

Jelena op de grond

Hier is model Jelena. Hier is ook gebruik gemaakt van slechts 1 beauty dish.

Nouelle op bed

Nouelle op bed

Nouelle met tas in hand

Nouelle met tas in hand

Dit is Nouelle. In de slaapkamer van de presidentiele suitte hadden we weinig licht. We hebben 1 beautydish + 580 EX II gebruikt en een reflectiescherm.

Hier Daphne in de presidentiele suitte. De beautydish als main en de achtergrond een witte paraplu om de achtergrond te verlichten.

Daphne op de bank

Daphne op de bank

Daphne pak tas

Daphne pak tas

MUA: Danielle van der Helm Styling: Ashley Plaisier Tassen: Omar Munie