Op locatie bij de autodealer

Ik had deze foto's al een tijd geleden gemaakt maar kwam ze tegen toen ik door mijn Lightroom aan het browsen was. Een leuke opdracht bij Mulder Mazda in Rotterdam. De klant had foto's nodig voor de nieuwe website. Foto's van het personeel heel simpel, een soort pasfoto en daarbij wat sfeer foto's. Uiteraard mocht de foto van de directeur niet ontbreken. Om dit goed vast te leggen heb ik mijn strobist backpacker studio mee genomen. Dit is een tas met statieven, paraplu's, softbox en filters. Eerst de juiste plekken bekeken waar ik foto's zou gaan maken en daar wat test foto's gemaakt om het beschikbare omgevingslicht te bepalen. Nadat ik dat gedaan had heb ik 1 flitser erbij gezet en deze afgesteld. Daarna gekeken of het beeld was wat ik wilde en waar nodig nog een flitser erbij geplaatst. Voor de effecten heb ik kleurfilters gebruikt. De beelden met de blauwe achtergrond zijn met een FULL CTO geschoten. In Lightroom de witbalans verandert en voila. Hier dus een aantal beelden die ik deze dag geschoten heb.

Mulder Mazda directeuren
Mulder Mazda verkoper
Mulder Mazda personeel
Mulder Mazda verkoper
Mulder Mazda personeel
Mulder Mazda verkoper
Mulder Mazda monteur