Fotograferen van eten

 winkelpand
 visje
 krijtbord
 visschotel
 detail visschotel
 haring
 gebakken vis
 garnalen uit schotel
 gerookte makreel
 vis
 visschotel

Mijn favoriete stekkie voor vis is toch wel de winkel van Lon. Bij Vis van Lon altijd super verse vis en ambachtelijk bereid. Nu kwam de vraag of ik wat visschotels wilde fotograferen. Uiteraard wilde ik dit graag voor ze doen. Het idee van de foto's is dat mensen water in de mond krijgen en graag zo'n schotel willen bestellen voor de kerst. Eenmaal begonnen met de schotels te fotograferen had ik nog wat tijd over om andere vissen te fotograferen. Alle beelden zijn gemaakt met mijn 100mm macro + 1d mark III en een zilver reflectiescherm. Een tafel hebben we bij het raam geplaatst en mooi strakke blauwe lucht zorgde voor de blauwe gloed op de tafel.