cursisten fotograferen voor VAK Delft

kleuter muziekles
viool les

viool les

kinderverven

kinderverven

balletles

balletles

verf kwasten
computerles

computerles

musical les

musical les

verven voor gevorderden

verven voor gevorderden

kleuter muziekles

kleuter muziekles

beat ballet

beat ballet

computer les

computer les

Street Dancers

Street Dancers

accordion les

accordion les

drum leraar

drum leraar

street dancers

street dancers

Bij VAK Delft, centrum voor de kunsten, worden honderden cursussen gegeven in alle kunstvakken. Korte cursussen, lange cursussen en voor alle leeftijden. Voor het nieuwe cursusboek voor 2010 wilde men graag nieuwe beelden hebben. Ik ben daarom een week op pad geweest om zo veel mogelijk gevarieerd materiaal bij elkaar te krijgen.Op de VAK was geen tijd om leerlingen van hun les af te houden om perfect foto's te maken met off-camera flash. Dit moest in een zo natuurlijk mogelijke setting gebeuren. Ik heb daarom mijn 70-200mm F4, mijn 85mm F1.4 en mijn 24-70mm F2.8 mee genomen om zo verschillende beelden te maken. VAK zit midden in Delft (tegen over Centraal Station) en in dit oude pand heb je mooie grote ramen. Hier komt veel zacht licht doorheen dus daar kan ik mooi gebruik van maken tijdens de daguren. In de avond uren moest ik het vooral hebben van hoge ISO en flitsen tegen muren om zo toch nog zacht licht te krijgen. Door gebruik te maken van mijn 70-200mm kon ik vaak momenten vast leggen wanneer leerlingen het niet door hadden en dus echt bezig waren met hun ding. De folder komt zomer 2010 uit en wordt vast erg mooi. Hier vast een aantal beelden die ik gemaakt heb op de VAK. Met dank aan KepCom en VAK Delft