Bouwplaats Hoogvliet

krantenartikel

krantenartikel

Door Vestia ben ik op pad gestuurd naar een bouwplaats in Hoogvliet. Naast het gerenoveerde Westerstein gebouw komt er een nieuw gebouw. Op de bouwplaats zijn ook leerlingen aan het werk. Om dit uit te lichten is er een bericht gemaakt voor de krant en moest daar een foto bij komen. Ik wilde met de foto's proberen het oude gebouw te betrekken bij de leerling en zijn meester.

Hier het krantenartikel.

leerling en meester

leerling en meester

Hier een foto welke met flits gemaakt is. Door gebruik te maken van groothoek (16-35mm) heb ik ook het gebouw Westerstein erop gekregen.

leerling en meester

leerling en meester

Hier een foto naar de andere richting genomen. Er is hier ook gebruik gemaakt van de flitser, maar door de hoge iso hoeft deze maar zacht in te flitsen. Omdat het deze dag erg bewolkt is maakte de richting van het maken van de foto niet erg uit. Er kwam vrij zacht licht om ons heen en niet direct vanaf 1 punt.

de bouwplaats

de bouwplaats

Groothoek is ook echt ideaal voor gebouwen. je krijgt natuurlijk best een vertekening, maar die kun je ook in je voordeel gebruiken. In dit geval heb ik het hele gebouw erop gekregen.