event fotografie in Zoetermeer: Vrienden van Vrienden - Sushi Club Hip

Het is alweer een tijdje geleden sinds ik naar een leuk feest ben geweest, maar vanavond kregen mijn broer Jordie en ik de kans om foto's en video's te maken bij het evenement "Vrienden van Vrienden" in de Sushi Club Hipp Zoetermeer. Dit sushirestaurant bevindt zich op het Stadhuisplein in Zoetermeer. De festiviteiten werden ruim van tevoren gepromoot via Facebook, wat duidelijk zijn vruchten afwierp.

Toen ik rond 23.00 uur aankwam, heerste er nog wat stress omdat niet alles gereed leek te zijn. Gelukkig opende de deuren na een kort half uurtje en begon de locatie al snel vol te stromen met een diverse groep mooie mensen. Hoewel niet iedereen de dresscode "White" had opgevolgd, maakte dat niets uit, want de aanwezigen straalden stuk voor stuk.

Als eventfotograaf was het opmerkelijk om de energie en opwinding van het feest vast te leggen. Het concept van het feest was om een gezellige strandsfeer te creëren met passende muziek. De line-up van dj's was indrukwekkend, met namen als Laurenzo, Ramon Diaz, Fedor Limjoco, MK, en Ace on Sax die zijn saxofoonkunsten vertoonde. MC Le Vi zorgde voor opzwepende teksten. Het geluidsniveau was perfect afgesteld, niet te hard maar wel warm, waardoor je optimaal kon genieten van de heerlijke club housemuziek.

Tegen middernacht was de locatie helemaal vol en was er net genoeg ruimte om te lopen en te dansen. De sfeer was fantastisch. Het leek wel alsof ik op een Aqua Dance-feest uit de late jaren '90 was beland, dat destijds plaatsvond in de Amphion in Zoetermeer. Het is absoluut de moeite waard om hier te komen dansen. Ik kijk al uit naar het volgende feest volgende maand, het is zeker de moeite waard om weer bij te zijn! Hier alvast een kleine preview van de wat ik gefotografeerd heb.

Fedor en Ramon Diaz
_MG_4219
_MG_4081
_MG_3975
Stefan en Misha
Misha en Jordie
_MG_3980
_MG_3915
_MG_3934
_MG_3942
_MG_3907
_MG_3834
_MG_3751
_MG_3849
Stefan Segers
Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.
https://www.stefansegers.nl
Vorige
Vorige

Filmen op parties: Aftermovie vrienden van vrienden

Volgende
Volgende

Presskit foto's: band Wasott