Vrijgezellen fotofeest

Zijn jullie een vrijgezellenfeestje aan het organiseren? Verras dan al je vriendinnen met een originele fotoshoot. Wij weten hoe we deze dag op bijzondere wijze vast kunnen leggen op foto.

Maak er een leuk dagje van en sluit af met een spetterende vrijgezellen fotoshoot met een professionele fotograaf. Wij zullen jullie pose tips geven en zowel individueel als in verschillende groepssamenstellingen fotograferen in de studio. Jullie komen allemaal aan bod om te poseren voor de camera, ook de groepsfoto ontbreekt niet.

 
vrijgezellen fotofeest
babyshower
 foto feestje in de studio
 foto feestje in de studio
babyshower

De invulling van jullie fotoshoot kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen; spannend, sexy, chique, lief, mysterieus of als echte glamourgirl. Voorop staat dat we er met zijn allen een paar gezellige uurtjes van maken, met een schitterend resultaat! Neem in ieder geval zelf kleding en accessoires (glamourkleding, gala jurken, hoge hakken, topjes, boa's, hoeden, oorbellen) mee.

Om extra mooi op de foto eruit te zien is goede make-up belangrijk. Als extra optie is een visagie workshop ook mogelijk. Tijdens de visagie workshop (die ongeveer 1 tot 1.5 uur duurt) onder leiding van één (of meerdere) gediplomeerde visagisten leert iedereen een eigen make-up aan te brengen en zich gereed te maken voor de fotoshoot. De bruid krijgt deze dag extra aandacht van de visagist.

Altijd een groot succes en ook altijd een topsfeer!

Wij bieden:

  • 1, 2 of 3-uurs fotofeest vanaf 18 jaar, minimaal 6 deelnemers en max. 15 personen

  • Eventueel visagie workshop mogelijk

  • Zowel groepsfoto’s als veel individuele foto’s in verschillende achtergronden, settings en met gebruikmaking van accessoires.

Minimaal 6 personen, inclusief visagie en pose begeleiding. Altijd een groot succes en ook altijd een topsfeer!

Check voor meer informatie op de website van familieshoot.nl