Frisse bruidsfotografie met een vleugje romantiek

Trouwreportages

Coole trouwfoto’s, wie wil dat niet? Wij maken spontane trouwreportages net even anders dan andere. Wij werken op een trendy, stijlvol en ongedwongen manier bij onze journalistieke trouwreportages.

Natuurlijk willen jullie deze onvergetelijke dag door een professionele trouwfotograaf laten vastleggen.
Wij doen zo'n 25 en 35 bruiloften per jaar, dus jullie zijn bij mij van ruime ervaring verzekerd!

Door ons goed in te leven en op de achtergrond te blijven, kunnen wij alle spontane en emotionele momenten van jullie dag perfect vastleggen. Op deze manier kunnen we veel aandacht geven aan de hoogtepunten, mooie details, de gasten en onverwachte momenten. Met onze foto’s kunnen jullie de dag weer herbeleven van begin tot eind.

Wij weten het mooiste uit u te halen!

 
WPJA Award 2012 Q1 – 10e plaats – Kids (being kids)

WPJA Award 2012 Q1 – 10e plaats – Kids (being kids)

WPJA Award 2012 Q1 – 14e plaats – Ceremony

WPJA Award 2012 Q1 – 14e plaats – Ceremony

Werkwijze

Voor de bruiloft

Wij willen niet zomaar foto's schieten maar een reportage waarmee jullie de dag weer opnieuw kunnen beleven. Hiervoor moeten jullie we wel een klik met de bruidsfotograaf hebben die volgens een bepaalde stijl en werkwijze werkt. We hebben daarom eerst een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek krijgen jullie een aantal albums te zien en kunnen jullie de trouwdag omschrijven en aangeven wat jullie wensen zijn van de bruidsfotograaf. Wanneer jullie besluiten met ons te gaan werken komen we vlak voor de bruiloft nog eens bij elkaar om de dag in detail door te nemen.

De bruiloft

Op jullie dag proberen we zo min mogelijk aanwezig te zijn waardoor jullie een echt verslag krijgen van de dag zelf. Dat betekend niet dat we ergens afstandelijk in de hoek gaan staan, maar ik meng me goed onder de gasten waardoor men niet snel door heeft dat ik aanwezig ben. Alle gasten kunnen heerlijk genieten zonder dat ze steeds gestoord worden door de bruidsfotograaf. Op deze manier kan ik op zoek gaan naar details uit de dag die de meeste mensen zijn ontgaan maar het verhaal wel compleet maken.

Er wordt niets in scène gezet of geregisseerd. Natuurlijk is er ruimte voor groepsfoto’s en foto’s van jullie als bruidspaar alleen maar dit is doorgaans een leuke en ontspannen onderbreking van jullie dag, zonder teveel geposeer. En verplicht is het zeker niet!

 

De nabewerking

In plaats van direct alle foto’s af te leveren dat jullie door de bomen het bos niet meer zien, kies en bewerk ik zorgvuldig de juiste foto’s die het verhaal goed weergeven. Alle beelden die voor de reportage worden gekozen, worden handmatig geoptimaliseerd. Ook aan de afwerking wordt veel aandacht geschonken. Dat kan een album zijn, maar bijvoorbeeld ook een (online) slideshow. Jullie zijn hierdoor gegarandeerd van een prachtige herinnering aan jullie trouwdag.

Benieuwd naar de albums en mogelijkheden, of wilt u gewoon even kennis maken met de beste bruidsfotograaf? Vraag een vrijblijvende afspraak aan (vergeet niet uw trouwdatum te vermelden). Ik ben werkzaam in heel Nederland, en daarbuiten. Bel gerust even voor een afspraak om de mogelijkheden.

Op www.trouwshoot.nl vinden jullie uitgebreidere informatie.