Geen poespas maar echte

Stefan-met-camera.jpg

Ik ben altijd vrolijk en gepassioneerd bezig met fotografie. Onopvallend maar wel aanwezig. Duidelijk in communicatie en ik ga voor resultaat.

Stefan Segers

professionele fotografie

Hey wat leuk dat je mijn website bezoekt. Ik kom uit Zoetermeer en ben sinds 2008 professioneel fotograaf en werk door heel Nederland en buitenland. Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van mensen. Dit kan zijn in vorm van een reportage maar denk ook aan fotosessies in de studio of op locatie.

Mijn stijl van fotograferen tijdens een reportage is de manier waarop ik aanwezig ben als gast en niet als een fotograaf. Op deze manier van werken hebben de gasten niet meer door dat je aanwezig bent en kan ik mijn gang gaan en iedereen vastleggen zonder dat ze er speciaal voor poseren.  Ik probeer een frisse kijk op het evenement te hebben en vast te leggen.

Tijdens een fotoshoot is het net andersom en probeer ik de persoon of groep te sturen zodat het licht goed is en er een mooi moment ontstaat. Door niet al te lang te blijven hangen in een bepaalde pose en het tempo hoog te houden krijg je veel verschillende foto's en vliegt de tijd zo voorbij.