portretfotografie

Professioneel
& Kwalitatief

Bent u op zoek naar een fotograaf gespecialiseerd in portretfotografie? Ik sta graag voor u klaar om u een onvergetelijke en professionele fotoshoot te verzorgen.

Ik heb veel ervaring op het gebied van portretfotografie. Vanaf kleins af aan stond ik al achter de camera en later heb ik de Fotoacademie en Grafische opleiding afgerond. Ik verzorg portretfotografie van pasgeboren kindjes, families en gezinnen, kinderen en zwangere vrouwen.

Ik beschik over een prachtige studio waar ik portretfotografie kan verzorgen. Hierbij maken wij gebruik van een witte achtergrond welke met verschillende lichtopstellingen tot het gewenste resultaat breng. Naast de witte achtergrond kan ik ook gekleurde achtergronden maken met licht. Ook kan gebruik gemaakt worden van diverse atributen. Voor portretfotografie kan ik als  fotograaf desgewenst tevens op locatie werken. Een fotoshoot neemt ongeveer 1 tot 1,5 uur in beslag. We haasten ons niet en nemen rusten de tijd om prachtige foto's te maken. Vervolgens worden de foto's altijd gecontroleerd, en waar nodig gecorrigeerd. Zo geven ik u altijd het beste resultaat.

Een goede professionele fotograaf, met verstand, goede ideeën en vooral geduld. Wij hebben vandaag een newbornshoot gehad met onze dochter van een week oud. Geweldige ervaring en zeker een aanrader!
— Stephanie