zakelijker foto voor magazines en interviews

portret fotografie

Portretten maak ik in de studio of op locatie. Het laatste is altijd erg leuk omdat je dan je mobiele fotostudio mee kunt nemen en moet inspelen op de situatie en omgeving waarin je je bevindt. Slimme oplossingen bedenken binnen de omgeving waar je de foto's mag maken.

Headshots

Een goed duidelijke foto voor in de media of social media is altijd belangrijk. Ter plekke bedenken we samen welke stijl je wilt hanteren en daarmee gaan we  aan de slag. Belangrijk bij een headshot is dat je ogen goed en duidelijk naar voren komen en je goed en duidelijk kunt zien wie je bent.

 
headshots Eldercare
 voor de websit van VBProfs
 portretfotografie voor promotie banners
familie Rousseau
portret Peter van Wilgen
portretfotografie-stefan-segers.jpg

Magazines/Interviews

Wanneer je een interview hebt met een magazine kan het handig zijn als je al een set met professionele foto's hebt liggen. Je kunt zelf een sturen hoe je wilt overkomen in het magazine doordat je je eigen foto's aanlevert. Ook is het interessant als je je foto's zelf aanlevert omdat men dan niet een aparte fotograaf hoeft in te schakelen wat ook weer kosten scheelt.
Voor een portret foto voor interview of magazine maken we naast een headshot voor Social Media ook een foto waarbij je meer van je omgeving te zien krijgt en een bepaald idee hebt wat voor werk je uit oefent. Het plaatje moet in één keer duidelijke maken waar jij voor staat of wat je doet.

 
IMG_0017.CR2
stefan-segers-portretfotografie-246.jpg
 Rabobank Dichterbij Magazine portretten
 portret voor Rabobank Dichterbij
 portret voor Vastgoed Magazine
 Voor Rabobank Dichterbij Magazine
 portretfotografie voor promotie banners
 5 vaders van de award winnende starters Hangloose op Scheveningen
 portretfotografie bij Haagsebos in Zoetermeer
 tijdens het jaarlijkse vergadering event
 voor de nieuwe website van IHC
 nieuw personeel
 Frank en Elly
 Bram, Dave en Alexander
 foto's voor nieuwe website

combineer een headshot en magazine fotoshoot

Twee voor de prijs van één

Over het algemeen duurt een fotoshoot 1 uur en in deze tijd kan ik zowel de social media foto als de magazine foto maken. Dit zou zelfs met een andere kledingset kunnen. Denk aan een formele en een informele foto.