Fotoshoot kinderfeestje, leukste feestje ooit!

Fotofeestje

Voor een topfeest waar nog lang over nagepraat gaat worden, kun je bij ons terecht in onze professionele fotostudio. Wij maken van van een verjaardag een topfeest en zetten zowel de jarige als de andere kinderen in het zonnetje. Leuke poses en combinaties met elkaar op de foto.

Alle kinderen worden letterlijk in de spotlights gezet

Na een hapje en een drankje (mag je zelf mee nemen of wij kunnen dit ook regelen) kan iedereen zich gaan omkleden in hun meegebrachte outfits. We gaan daarna aan de slag met de fotoshoot. We maken van iedereen los foto's (of kleine groepjes) en sluiten af met groepsfoto's. We werken een witte achtergrond in de studio of maken gebruik van de omgeving als we naar buiten gaan. 

We beginnen altijd even met een korte introductie met een drankje en een hapje. Daarna kan iedereen zich gaan omkleden in hun meegebrachte outfits en gaan we daarna aan de slag met het fotofeestje.

Kortom, een speciaal feest die niet snel vergeten zal worden.

 

 
familieshoot_fotofeestje_kinderfeestje
 Fleur 15 jaar
 verjaardag van Sterre in de studio
 verjaardag van Sterre in de studio
 foto feestje in het Westerpark
 foto feestje in het Westerpark
familieshoot_fotofeestje_kinderfeestje_305.jpg
 foto feestje in het Westerpark
familieshoot_fotofeestje_kinderfeestje_304.jpg
familieshoot_fotofeestje_kinderfeestje_302.jpg
fotofeestje Oranjerie
fotofeestje Oranjerie
fotofeestje Oranjerie
 verjaardag van Sterre in de studio
DSCF2922.RAF
DSCF2910.RAF
 Fleur 15 jaar

Voor- en napret

Het fotofeestje begint al dagen van te voren met de voorpret. De kinderen of je vrienden kunnen met hun mooiste glitterkleding komen. Overleg van te voren wat je aandoet tijdens de groepsfoto en duik de kast in om je leukste kleding uit te zoeken. Vergeet de hoeden, sjaals en zonnebrillen niet! Napret is verzekerd omdat je alle foto's via een online galerij krijgt welke je kunt downloaden en delen met de anderen.

Zegt het voort en geef het door

Ook zo'n leuke tijd gehad op het fotofeestje en wil je dit ook met andere delen? Gun je je vrienden, klasgenoten of familie ook zo'n leuke fotoshoot? 

Het feest is per uur af te nemen. Er kunnen maximaal 12 kinderen mee komen. Er zijn verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Kijk op de website van familieshoot waar alles uitgebreider is uitgelegd.