greenscreen-fotofeestje-02
fotofeestje-zoetermeer
greenscreen-fotofeestje-01

Fotofeestje

Voor een topfeest waar nog lang over nagepraat gaat worden, kun je bij ons terecht in onze professionele fotostudio.

Alle kinderen worden letterlijk in de spotlights gezet

Na een drankje en een hapje kan iedereen zich gaan omkleden in hun meegebrachte outfits. We gaan daarna aan de slag met de fotoshoot. We maken van iedereen los foto's (of kleine groepjes) en sluiten af met groepsfoto's. We werken een witte achtergrond en met een green-screen (extra optie) waarmee we verschillende achtergronden kunnen gebruiken in de foto's. Denk bijvoorbeeld aan een strand, graffiti muur, verlaten fabriek. De jarige mag na een korte uitleg van fotografie ook zelf foto's maken en een foto uitzoeken welke vergroot wordt op 20x30cm (hangt af van de pakketkeuze). Tussendoor kunnen de kinderen genieten van de lekkernijen die op tafel liggen en limonade drinken zoveel ze willen.

Kortom, een speciaal feest die niet snel vergeten zal worden.

Voor- en napret

Het fotofeestje begint al dagen van te voren met de voorpret. De kids kunnen met hun mooiste glitterkleding komen. Overleg van te voren wat je aandoet tijdens de groepsfoto en duik de kast in om je leukste kleding uit te zoeken. Vergeet de hoeden, sjaals en zonnebrillen niet! Napret is verzekerd omdat alle kids een unieke groepsfoto krijgen.

Zegt het voort en geef het door

Ook zo'n leuke tijd gehad op het fotofeestje en wil je dit ook met andere delen? Gun je je vrienden, klasgenoten of familie ook zo'n leuke fotoshoot? Geef dan onze flyer door, want op vertoon van onze flyer op een geboekt feestje hoeft er voor de jarige niet betaald te worden. Dat is nog eens een leuk cadeau van jou aan de jarige!

Het feest is per uur af te nemen. Er kunnen maximaal 20 kinderen mee komen. Er zijn verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Kijk daarop even op de website van familieshoot waar alles uitgebreider is uitgelegd.