Workshop van Tyler Wirken tijdens Fearless Conference Amsterdam

Zoals gezegd vertelde Tyler dat hij een langzame leerling is en dat hij reportage fotograaf is geweest. Hij vond dat hij mooi werk maakte en is via via bij de Foundation Workshop terecht gekomen. Hij vertelde dat hij het licht zag bij de foundation workshops. Daarna is hij pas echt mooie foto’s gaan maken en heeft hij meerdere awards mogen ontvangen bij de Fearless Photographers.

Read More
Workshop Susana Barberá bij de Fearless Conference 2014 in Amsterdam

Wat gaat de tijd toch snel, het is al weer een jaar later en tijd voor de 2 daagse Fearless Conference 2014. Deze conferentie werd dit keer weer gehouden in de Panama Amsterdam. Deze conferentie is georganiseerd voor trouwfotografen van de Fearless Photographers, en de beste sprekers/fotografen uit heel de wereld worden overgevlogen om workshops te geven.

Read More
9 fototips voor betere party foto's

Wanneer je met een bruidspaar in gesprek bent over hun mooiste dag komt ook het laatste gedeelte van de dag aan bod: het feest. Ik ken genoeg fotografen die dat gedeelte van de dag niet belangrijk vinden, maar ik weet uit ervaring dat dit juist het gedeelte van de dag is waar vrienden en familie nog jaren over zullen praten.Ik heb daarom in dit artikel 9 fototips voor je waarmee je betere party foto’s maakt waar het bruidsparen hun leven plezier van zullen hebben. Als het feest al super leuk was, dan zijn goede foto’s een extra mooie herinnering aan deze avond.

Read More
Marketing tips bij de European Wedding Conference

Afgelopen 18 maart was de tweede editie van de European Wedding Conference (EWC). Deze conference is georganiseerd door de NTBO (Nederlandse TrouwBranche Organisatie, organisatoren van de trouwbranche borrel). Zij organiseren geregeld leuke evenementen voor de trouwbranche op de mooiste locaties in Nederland. Vandaag werd de EWC gehouden in Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn een voor mij nog onbekende locatie.

Read More
review: Canon 50mm F1.2

Heb ik net mijn nieuwe 35mm binnen en getest is vandaag weer een nieuw speeltje binnen gekomen. De Canon 50mm F1.2 lens! 

Ik was al lang gewend te werken met de F1.4 versie van deze lens maar deze voelde toch wat goedkoop aan maar was voor mijn gevoel een prima lens, tot ik vandaag deze in mijn handen kreeg. Wanneer je de lens in je handen hebt voel je meteen dat je met een Pro lens te maken hebt. Hij voel stevig en solide aan, precies hoe zo'n lens moet zijn.

Read More
Stefan SegersComment
Dance 4 Life event 2013

Gister was ik uitgenodigd om te fotograferen op het grote Dance 4 Life event. Dit jaar werd het gehouden in Brothers Festival Dome in Bunnik. Zo'n 3000 scholieren die zich hard hebben ingezet voor Dance 4 Life mochten naar dit feest komen om helemaal uit hun dak te gaan op artiesten als Sahron Dorson, Party Squad, Feest DJ Ruud, Lange Frans, the Opposites en veel meer! Het was 1 groot feest en de middag vloog voorbij. Meteen na het evenement de foto's uitgezocht en hier een kleine selectie daarvan.

Read More
jaaroverzicht 2012 video

Het fotografie jaaroverzicht van 2012. Dit jaar heb ik verschillende projecten mogen doen en hier  een snel overzicht daarvan. Trouwreportages, famileshoots, evenementen, bedrijfsreportages, modeshoots, ze komen allemaal voorbij. Veel kijkplezier.

Read More
videoStefan SegersComment
Fotograferen van een Blues Band

Naar aanleiding van een eerdere shoot die ik gedaan heb van de band Out Alive ben ik benaderd door de band Blue Stone Blues. Deze blues band treed geregeld op in Amsterdam en Den Haag en wilde graag hun image wat verhogen door een fotoshoot te doen. Bij Blues muziek denk je al snel aan donker en veel schaduwen en dat is wat we ook in gedachte hadden voor de shoot. In mijn studio pand zijn een aantal lege ruimtes die perfect te gebruiken zijn voor de shoot. We zijn dus vroeg op de avond begonnen met de shoot in het pand.

Read More
trouwreportage prijzen

De kosten van een professionele bruidsfotograaf bestaan voornamelijk uit tijd, kennis en zijn vakmanschap. Er zijn verschillende factoren die de kosten van de fotograaf bepalen. Waar moeten jullie op letten wanneer je op gesprek gaat bij de fotograaf? Lees hier een aantal tips waar je op kan letten.

Read More
Fotograferen van band met weinig licht

Mijn vader heeft vroeger (zo'n 45 jaar geleden) in de schoolband The Black Jewels gezeten en trad erg veel op in binnen en buitenland. Uiteindelijk werd iedereen ouder en kreeg men vriendinnetjes en kinderen en werd er minder opgetreden. Na aardig wat jaren elkaar niet gesproken te hebben leek het ze leuk dat ze weer eens met elkaar the gaan oefenen (jammen).

Read More
Toegelaten tot de WPJA

Na een aantal keer proberen is het me eindelijk gelukt. Ik ben toegelaten als trouwfotograaf tot de WPJA. Ik sprong een gat in de lucht want om door de selectie te komen moet je van goede huizen komen en een sterke portfolio hebben. Afgelopen maandag kwam het verlossende woord en vanaf 2012 ben ik officieel lid van deze club.

Read More
Dance 4 Life event 2011

Het is al weer een jaar geleden maar vandaag is het zo ver: Dance 4 Life. Het grote evenement waar alle leerlingen en donateurs naar toe mogen die een steentje hebben bij gedragen. Voor het eerst werd het evenement gehouden in de Heineken Music Hall Amsterdam.

Read More
Vrienden van Vrienden - Sushi Club Hip Zoetermeer

Het is al weer een tijd geleden dat ik naar een leuk feest geweest ben. Voor vanavond ben ik en Jordie uitgenodigd om te fotograferen en filmen bij Vrienden van Vrienden in de Sushi Club Hipp Zoetermeer. Dit is een sushi restaurant op het stadhuisplein in Zoetermeer. Dit feest is compleet gepromoot via Facebook en dat werkt dus echt.

Read More
Promotiefoto's band Wasott

Tijdens een shoot bij VAK Delft heb ik de keyboard leraar Marcel ontmoet. Hij schrijft zelf liedjes en was bezig met 1 track die erg goed is. Toen hij de track uitgewerkt had in de studio wilde hij er meteen een videoclip bij maken zodat hij het complete pakket kan aanbieden bij de platenmaatschappijen. Naast dit allemaal hoort ook een goede foto van de band. Daar kwam ik om de hoek kijken.

Read More