Fototips in Den haag

Voor een prachtig aandenken van jullie bruiloft wil je mooie foto's hebben. Hier een aantal leuke fototips uit Den Haag. Welke prachtige plekken kan jullie bruidsfotograaf in Den Haag vast leggen? Ik ken veel mooie plekken waar jullie op de foto kunnen in Den Haag en omstreken.

Oude stijl

voor de tweede kamer
Stefan Segers-trouwshoot-bruidsfotografie-trouwreportage-Den Haag-Binnenhof-424.jpg
Stefan Segers-trouwshoot-bruidsfotografie-trouwreportage-Den Haag-Binnenhof-426.jpg

Binnenhof

Dit is echt zo'n plek waarbij je aan politiek denkt. Maar alle ministers zitten daar te werken op een hele mooie locatie. De gebouwen zijn in een mooie oude stijl maar ook kan je je trouwreportage maken bij de grachten, de hofvijver of bij de fontein op het Binnenhof. Wie weet kom je nog de minister president tegen?

Het paleis

Een plek die je eigenlijk niet mag vergeten in Den Haag is het Paleis op Noord Einde. Je kent het wel van de tv waar de koninklijke familie altijd staat. Nou jullie kunnen daar prachtige foto's maken. Voor het paleis een grote oude boom met mooie schaduw en uitzicht op het Paleis. Voor de trouwfotograaf een een perfecte plek in Den Haag om verschillende foto's te maken. Allemaal verschillende achtergronden en kleuren zorgen voor mooie foto's.

Romantische foto's

De parken

 trouwfotografie

In Benoordenhout (gemeente Wassenaar) achter het Clingendael ligt de Japanse tuin. Deze is maar zes weken per jaar open, maar je zou er super gave bruidsfoto's kunnen maken. Lantarens, watervat en enkele bruggetjes zou hier te vinden. Ook in het park van landgoed Clingendael vind je mooie plekken waar jullie trouwfotografie zeker de moeite waard zijn zal zijn!

Het strand of duinen

 trouwreportage met balonnen op het strand
 trouwfotografie bruidspaar aan het strand
wandelen op het strand
bruidskinderen

Wij als bruidsfotograaf nemen jullie graag mee naar het strand of naar de duinen van Den Haag. Met volle zon kan dit mooie plaatjes opleveren, maar door het harde licht proberen we dan wel wat schaduw te zoeken. Ook wanneer het bewolkt is kan je hele mooie foto's op het strand maken. Mocht het strand of de duinen op de route liggen is dit wel leuk om in de huwelijksfotografie te verwerken.

Bruidsfotografie in het bos

Bij volle zon is vaak handig toch wat meer schaduw op te zoeken. Een bos met hoge bomen werkt daarbij perfect. In Den Haag heb je bijvoorbeeld het Haagse Bos. Daar kun je in het bos originele trouwreportage maken! Romantisch licht, mooi groene kleuren geven mooie plaatjes met de jurk en pak. Het Haagse bos is een erg oud bos, een prachtig gemengd loofbos met vijvers, sloten, oude strandwallen en ligweiden.

Moderne trouwfoto's

_P2K4650.CR2
 Huwelijksfotografie Netkous Den Haag

Het centrum van Den Haag is behoorlijk vernieuwd en jullie huwelijksfotografie tussen al die nieuwe gebouwen kan heel mooi zijn. Bij het Malieveld heb je Teletubbieland. Daar staat een hele grote mooie oude boom met uitzicht op de Haagse tieten. Dit zijn mooie kantoorgebouwen welke erg typerend zijn voor Den Haag. Leuk is ook dat de tram daar voorbij rijdt wat ook heel typerend is voor Den Haag. De crème kleurige tram met rode streken. Hier zijn er leuke dingen mee te doen op trouwfotografie gebied.

Vlak bij het centrum bij het grote Nationale Nederlanden en Siemens gebouw vind je de Netkous van Den Haag. Dit is een treinstation met erg mooie vormen. Onder de trein heb je mooi zacht licht waar je kan lopen en op het station mooi uitzicht op de netkous en de rest van Den Haag.

Wat doen met slecht weer

Iets origineels zou kunnen zijn bijvoorbeeld een trouwreportage maken in het Casino. Er is daar genoeg licht en dat geeft toch weer net iets anders dan een normale shoot. Het moet uiteraard wel passen bij wat jullie voor ogen hebben.

Maar met slecht weer kan je ook naar bijvoorbeeld Hotel Des Indes. Een prachtig hotel in Den Haag waar de bruidsfotograaf alle plekken weet. Er zijn vele hoeken, gangen en kamers waar veel details zijn. Dit geeft toch een mooie sfeer op de foto's. Mocht het weer wat opklaren zou je daarna nog naar de Lange Voorhout kunnen gaan (dit is voor het hotel) waar je nog mooie plaatjes kan schieten.

Met de auto in Den Haag

Stefan Segers-trouwshoot-bruidsfotografie-trouwreportage-Den Haag-binnenlocatie-436.jpg
 bruidsfotografie

Mocht je nou meerdere plekken in Den Haag vast willen leggen met de trouwreportage is het misschien verstandig om te kiezen voor 1 plek waar je de auto neer zet en dat je verder gaat lopen of met bijvoorbeeld een Tuk Tuk. Den Haag is zo goed als auto vrij en wil je de mooiste plekken in Den Haag bekijken kan je helaas niet overal meer komen met de auto. Informeer eens naar een Tuk Tuk om zo toch nog van de mooiste plekken te kunnen genieten.

Zoals je hier leest is er als bruidsfotograaf in Den Haag veel te zien en vast te leggen voor jullie bruiloft.

We vinden het erg leuk als jullie voor ons kiezen. Wij halen het mooiste uit jullie, ook als je niet graag voor de camera staat. Trouwfotografie doen we met met veel plezier en passie! Wellicht zijn we ook voor jullie bruiloft de juiste bruidsfotograaf!

Ik ben benieuwd naar jullie trouwdag

 stefan-uit-cirkel-klein

Hebben jullie ook een spetterend feest in de planning? Kom dan een keer langs op de koffie. We zijn erg benieuwd naar jullie trouwdag indeling en wat voor feest jullie willen organiseren.