Bruidsreportage in Rotterdam

Rotterdam is een grote stad met veel historie. In de oorlog is er veel verloren gegaan maar daar is weer veel voor in de plaats gekomen. Een trouwreportage in Rotterdam zou veel mooie foto's kunnen opleveren. Lees hier een aantal tips waar jullie eventueel de bruidsreportage zouden kunnen doen. Bruidsfotografie in Rotterdam biedt vele mogelijkheden en is makkelijk bereikbaar. In het centrum van Rotterdam heb je een aantal plekken waar leuke foto's te maken zijn. Ik heb even een aantal plekken bij elkaar verzameld waar we wel eens eerder geweest zijn voor een bruidsreportage.

Delfshaven

Midden in het centrum vind je de Delfshaven. Het is niet erg opvallend als je erheen rijdt maar als je daar eenmaal bent is het echt geweldig! Prachtig oude panden, kleine grachtjes, bruggetjes en haventjes, of te wel een prachtige locatie voor jullie trouwreportage zou je niet kunnen bedenken!

bruidspaar voor de Pelgrimskerk
paraplu klapt om
kletsen bij de fiets

 

Hotel New York

Op de kop van Zuid heb je Hotel New York. Dit is een mooi oude locatie tussen gloednieuwe wolkenkrabbers! Hier krijgt een de huwelijksfotografie een andere wending. Traditionele foto's maar ook stads foto's kun je hier perfect maken. Je kunt er zowel trouwen als een geweldig feest te vieren. Bovendien is het een hotel en kan je er ook heerlijk blijven slapen. Deze locatie in Rotterdam is erg divers voor de trouwreportage en mochten jullie het kunnen inplannen is het zeker het overwegen waard.

 

Erasmusbrug

De absolute highlight van Rotterdam is toch wel de Erasmusbrug. Deze mag je eigenlijk niet vergeten op de trouwreportage. Wie kent deze brug niet? Vlak bij de kop van Zuid vind je de brug en zou je deze goed kunnen combineren in de trouwreportage. Bij een bruiloft in Rottetdam horen natuurlijk trouwfoto's met de Erasmusbrug op de achtergrond! Aan de andere kant van de brug kun je ook onder de brug foto's maken wat ook mooi licht geeft. Verderop in de haven heb je weer mooi uitzicht op de brug.

Stefan Segers-trouwshoot-bruidsfotografie-trouwreportage-Rotterdam-Erasmusbrug-414.jpg

 

Park Euromast

Een erg oud park met mooie grote oude bomen. Hier kan je terecht met lichte regen en volle zon. De hoge bomen zorgen voor mooi zacht licht. Er zijn hier grote grasvelden, maar ook kleine paadjes waar je overheen kan lopen wat een diverse trouwreportage oplevert. Een leuke combinatie zou de Euromast met het Euromast park kunnen zijn! Aan de rand van het park heb je ook een prachtig uitzicht over de Maas wat zeker de moeite waard is een kijkje bij te nemen voor de bruidsreportage.

Stefan Segers-trouwshoot-bruidsfotografie-trouwreportage-Rotterdam-park euromast-416.jpg

Kasteel van Rhoon

Als trouwfotograaf komen we op vele plekken. Bijvoorbeeld net buiten Rotterdam ligt het Kasteel van Rhoon, een van de bekendste trouwlocaties van Zuid-Holland. Om het kasteel is een mooi park en een aantal straatjes met mooie oude huizen. Dit is echt prachtig op de foto. Leuk is dat in het kasteel getrouwd kan worden voor de wet en de kerkelijke inzegening voltrokken kan worden in het kerkje ernaast. De tuin kan gebruikt worden voor het feest maar uiteraard ook voor de trouwreportage. Alles op één locatie.

Stefan Segers-trouwshoot-bruidsfotografie-trouwreportage-Rhoon-409.jpg
Stefan Segers-trouwshoot-bruidsfotografie-trouwreportage-Rhoon-403.jpg
Stefan Segers-trouwshoot-bruidsfotografie-trouwreportage-Rhoon-406.jpg

Ik ben benieuwd naar jullie trouwdag

 stefan-uit-cirkel-klein

Willen jullie ook in Rotterdam de trouwreportage gaan maken of willen jullie meer tips, kom dan gerust een keer langs. We nemen dan jullie trouwdag door en kijken waar we mooie foto's kunnen maken. We zijn erg benieuwd naar jullie trouwdag indeling en wat voor feest jullie willen organiseren.