Bruidsfotografie in Zoetermeer

De stad waar ik ben opgegroeid en waar ik woon is Zoetermeer een vrij jonge stad. Ondanks dat is er hier veel te beleven en zijn er veel mooie plekken waar jullie met de trouwfotograaf heen kunnen voor jullie trouwreportage. Lees hier allemaal leuke tips waar we al eens eerder geweest zijn voor een trouwreportage.

Als professionele bruidsfotograaf heb je niet heel veel ingewikkelde plekken nodig om mooie foto's te maken. Repeterende patronen of kleurrijke achtergronden zijn vaak al voldoende om een mooie foto te maken. Door een juiste uitsnede en compositie te maken krijg je daardoor vaak een verrassend resultaat. Een aantal leuke plekken in Zoetermeer zijn bijvoorbeeld: Westerpark, Noord AA, Graffiti muur in Meerzicht, Dorpstraat.

Westerpark

 trouwfotograaf Zoetermeer - Westerpark 10
 voor het hek
 tussen het gras

Het Westerpark dat aan de wijk Meerzicht ligt is een vrij oud park en biedt mooie grasvelden, hoge bomen, zowel licht als donkere plekken. Wanneer je naar het Westerpark rijdt richting de bowlingbaan kan je voor de afslag doorrijden richting de Golfbaan. Op de eerste parkeerplaats na de bowlingbaan kan je je auto neerzetten en vervolgens het park in lopen. Je hebt hier veel bruggetjes, en een mooi grasveld. Afhankelijk van de tijd van het jaar heb je hoog of laag gras en groene bomen of gele bomen (of bomen zonder bladeren). Wanneer je het hoofdfietspad door blijft lopen kom je bij de schapenweide. Hier heb je een groot grasveld met een heuvel en een paar bomen. Een prachtig uitzicht en je zou zeggen dat je niet in Nederland bent. Mocht je nog tijd hebben kan je doorlopen over het fietspad en kom je bij een aantal grasvelden welke in de lente helemaal vol staan met prachtige bloemen! Een heel mooi uitzicht en een leuk effect op de foto. Dit is een lang stuk waar je overal wel foto's kan maken en het eindigt uiteindelijk in een bloementuin wat ook een leuke achtergrond geeft. Er zijn vele paden waar je overheen kan lopen en je komt mooie plekken tegen in het Westerpark.

 in de boomgaard
 champagne open maken
 op de brug

Noord AA

Aan de andere kant van Zoetermeer aan de wijk de Leyens en Noordhove heb je het (aangelegde) strand van Zoetermeer het Noord AA. Dit is een vrij groot strand met bomen en grasvelden. Ook hier sta je versteld wat het allemaal kan bieden. Uiteraard kan je leuk op het strand lopen om foto's te maken maar als je net even iets verder kijkt zie je dat er vele plekken zijn die goede mogelijkheden bieden voor de fotoshoot.

 bruidsfotograaf Zoetermeer - Noord AA 04

Bij het AA Zicht (het restaurant van het Noord AA) kan je achterlangs lopen en kan je weer een stuk door de weilanden heen. Hier heb je echt een prachtig uitzicht. Je kan aan de waterkant foto's maken maar ook in de weilanden zelf lopen. Aan de andere kant (de Noordhove kant) van het Noord AA heb je een wat recenter aangelegd gedeelte waar je kan lopen. Hier heb je leuke banken, maar ook een mooi uitzicht op het water, een bruggetje en hoge bomen (makkelijk wanneer de zon volop schijnt). Het Noord AA is ook een veelzijdige locatie voor een trouwreportage.

 bruidsfotograaf Zoetermeer - Noord AA 08
 bruidsfotograaf Zoetermeer - Noord AA 02
 bruidsfotograaf Zoetermeer - Noord AA 11
 bruidsfotograaf Zoetermeer - Noord AA 06
 bruidspaar maakt lol bij de muur

Graffiti muur

 bruidsfotograaf Zoetermeer - Graffitimuur 1
 bruidsfotograaf Zoetermeer - Graffitimuur 13
 bruidspaar bij graffitti
 bij de grafittimuur

Als bruidsfotograaf moet je vaak ook ter plekke iets bedenken als het weer omslaat. In de wijk Meerzicht is er een legale graffiti muur. Hier vind je verschillende mooie tekeningen op de muur waar je leuke foto's kan schieten. Kijk hier voor meer informatie over de graffitimuur in Zoetermeer. Omdat de muur vrij kleurrijk is kan je er een mooie zachte achtergrond van maken en het bruidspaar scherp, maar je kan ook meer groothoek foto's maken waardoor de muur duidelijker zichtbaar wordt. Een stoere locatie voor foto's voor in jullie trouwalbum.

Dorpstraat

Zoetermeer is vrij jong maar er is ook een oud dorpscentrum. De Dorpstraat heeft mooie oude panden waar je langs kan lopen. De oude school in de Dorpstraat is een mooie plek waar je even heen kan als het weer niet mee zit. Je kan hier lekker een drankje drinken en door het pand heen gaan. Het pand ziet er mooi in de oude stijl uit. Verder heb je door de Dorpstraat mooie oude panden. Erg leuk om als bruidspaar door de shoppende mensen heen te lopen in het oude Dorp van Zoetermeer.

 wandelen in de Dorpstraat
 bruidsfotograaf Zoetermeer - Dorpstraat 02
 zoenend bruidspaar op het plein

Voor de trouwfotograaf is het ook leuk om verschillende foto's te hebben op diverse locaties. Dit geeft een leuke variatie voor in het trouwalbum.

Ik vind het heel erg leuk als jullie voor mij kiezen. Ik haal het mooiste uit jullie, ook als je niet graag voor de camera staat. Trouwfotografie maak ik met veel plezier en passie! Wie weet ben ik ook voor jullie bruiloft de juiste bruidsfotograaf!

Kijk eens bij onze referenties welke we in de loop der jaren kregen van andere bruidsparen. Deze staan verspreid door de website. Bekijk hier mijn portfolio waar je een goede indruk krijgt van wat jullie kunnen verwachten.

Heb je zelf ook trouwplannen? Mail voor meer informatie en kom eens een keer vrijblijvend langs op kantoor. Ik luister graag naar jullie ideeën en wensen en kan jullie complete reportages en albums tonen.