Blog

Review: het Fuji X-systeem
tips, review Stefan Segers tips, review Stefan Segers

Review: het Fuji X-systeem

Sinds 2017 ben ik over op het Fuji X-Systeem en heb mijn oude vertrouwde Canon en Sony verlaten. In dit artikel omschrijf ik kort en bondig welke reden ik had met wat voorbeelden erbij.

Meer lezen
Profoto B1 kit  review
review Stefan Segers review Stefan Segers

Profoto B1 kit review

Deze week werd de Profoto B1 bij me bezorgd. Ik had m al een tijd op het oog maar zag niet meteen het grote voordeel van deze flitsers in. Zelf werk ik met de Canon 600RT flitsers welke erg krachtig zijn en het meeste werk van mij kunnen doen. Ik merk wel soms dat als je er mee bezig bent dat als je veel flitspower vraagt de batterijen snel leeg gaan en je daardoor soms shots mist.

Meer lezen
Mijn beste en slechtste aankopen voor 2014
review, tips Stefan Segers review, tips Stefan Segers

Mijn beste en slechtste aankopen voor 2014

Afgelopen jaar was weer een heel gaaf jaar waar veel in gebeurd is. Terugkijkend op het afgelopen jaar ben ik erg blij geworden door een aantal aankopen die ik gemaakt heb. Deze hebben ervoor gezorgd dat ik me weer beter heb kunnen onderscheiden als fotograaf en sommige dingen hebben me meer rust gegeven. Maar naast de mooie aankopen zijn er ook altijd aankopen bij waar je wat spijt van hebt. Wat bezielde me toen ik het kocht, had ik wel mijn huiswerk goed gedaan? 

Meer lezen